tiistai 30. elokuuta 2011

Tuorepuurorevanssi


PUNAHERUKKATUOREPUURO

3 dl maustamatonta jugurttia
2 dl punaherukoita
1 dl leseitä

Soseuta sauvasekoittimella, anna turvota hetki ennen syömistä. Lisää päälle esim. hedelmäpaloja, leseitä tai siemeniä.

JOO! Tällä kertaa oli jo vähän pirteämpi meininki meikäläisen puurolautasella! Punaherukka oli sopivan kirpakan oloinen marja tuorepuuroiluun. Seassa oli vähän karviaistakin (tarkemmin sanottuna palanen karviaispuskan oksaa.. No, kuitu on päivän sana..). Minusta tällä ohjeella tuli parempi puuro kuin toisella kokeilemallani, sillä leseistä tuli puuroon kivempi koostumus kuin keittämättömistä kaurahiutaleista. Kokeilkaa ja raportoikaa!

                                                  Mitähän tästä tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti