tiistai 30. elokuuta 2011

Tuore tapaus

RAPARPERI-MANSIKKATUOREPUURO




2 dl marjoja tai hedelmiä (käytin 1 dl raparperia ja 1 dl mansikkaa) myös pakkasmarjat käyvät!
2 dl rasvatonta maitoa
2 dl pikakaurahiutaleita

Soseuta ensin marjat, lisää sitten maito ja hiutaleet ja soseuta vielä tasaiseksi. Sauvosekoitin on tässä kätevin!Jätä tuorepuuro turpoamaan viideksi minuutiksi. Puuron päälle voi oman valinnan mukaan laittaa lisäkkeeksi erilaisia leseitä, siemeniä tai alkioita. Itse laitoin vehnänalkioita ja pellavansiemeniä (muista että pellavansiemeniä ei saisi syödä yli 1 rkl/päivä).

Helppo ja nopea homma, makuun vaan oli totuttelemista näin kypsennettyihin puuroihin tottuneena. Joku tässä tuoreilussa kuitenkin viehättää, että eiköhän tänne eksy vielä jokunen tuorepuurokokeilu jossain välissä =) Onko teillä kertoa vinkkejä tästä aiheesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti