tiistai 30. elokuuta 2011

Hey hey, Chop Suey


Tällaista pataa meillä kokkailtiin joskus sunnuntaisin kun asuin kotona. Kanan voi jättää pois jos ei halua lihaa pataansa. Aineksia voi vaihdella, kunhan pysyy aasialaisen teeman sisällä. Jos sinulla on wokkipannu, käytä sitä, sillä tähän ruokaan tulee paljon tavaraa.. ainakin jos laittaa täydet pakkaukset kaikkea, niinkuin meillä.

En tiedä tämän ruoan nimeä, olkoon vaikka AASIALAISTA PATAA:
Maustamatonta kanaa
Soijakastiketta
Inkivääriä
Ananaspaloja
Vihreitä papuja
Bambunversoja
Pavunituja
Herkkusieniviipaleita (säilyke)
Sipulia
Perunajauhoja

Sekoita soijakastikkeeseen inkivääriä. Laita kanapalat marinoitumaan liemeen pariksi tunniksi. Paista kanat liemineen sipuleiden kanssa, lisää muut ainekset ja peitä vedellä. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes vesi on lähes haihtunut. Suurusta loppu liemi perunajauholla, lisää tarvittaessa soijaa antamaan makua. Tarjoa esimerkiksi wokatun ohran kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti